Program


MAGNA CUM LAUDE - HÚSSZAL EZELŐTT ÉRKEZTEM

MAGNA CUM LAUDE - HÚSSZAL EZELŐTT ÉRKEZTEM

MAGNA CUM LAUDE
20 éves jubileumi nagykoncert
Karrierjének két évtizedes jubileumát különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude az Arénában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 20:00

„Hússzal ezelőtt érkeztem…” – kezdi sorait az emblematikus sláger. A zenekar 1999 szeptemberében alakult és noha sikerei otthonról igencsak messzire repítette, máig Gyulát tekinti otthonának. A muzsika iránti alázat és szakmai állhatatosság meghozta gyümölcsét. A Magna Cum Laude már első kislemezeivel üstökösként robbant be a köztudatba és azóta is töretlenül halmozza sikereit.

20 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig és a határon túlra is. Lesták Marci billentyűs és Török Máté dobos immár évek óta stabil tagjai a csapatnak.

A jubileumi év egy új kiadvánnyal is gazdagodik, Gyulai HÚSZfeldolgozó címen. A rendhagyó válogatáslemezen hazai előadók Magna-átiratai hallhatók.

A születésnapi koncert a zenekar pályafutásán átívelő nagykoncert lesz, ahol újabb dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is – Vidéki sanzon, Pálinka dal, Színezd újra vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

A Magna Cum Laude a 2019. február 15-i Arénakoncerttel egy korábbi nagy sikerű hagyományt is újra éleszt, újra vidéki hangulatot varázsol Budapest szívébe. Érdemes lesz minél korábban érkezni a helyszínre mert a külső udvaron disznótoros és pálinka-kostoló alapozza majd meg a koncertet. Ünnepi hangulat és jól ismert Magna melódiák minden mennyiségben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!